Вијести

Обавјештење

Датум објаве

Моле се суграђани да не одлажу кабасти отпад поред контејнера предвиђених за комунални отпад.Одвоз кабастог отпада ће се вршити сваког понедељка уз предходну телефонску најаву на број 057/316-158. Упосленици ЈКП Комил ће долазити на адресу по исти. Наплата ће се вршити по цјеновнику, односно 20КМ + ПДВ по доласку.

Вијести

Конкурс за пријем радника у радни однос на неодређено вријеме

Датум објаве

На основу члана 10. Закона о јавним предузећима Републике Српске (Сл. гласник РС 75/04, 78/11) те члана 32. Статута Јавног комуналног предузећа „Комил“ а.д. Источна Илиџа, в.д. директора расписује: К О Н К У Р С за пријем радника у радни однос на неодређено вријеме I – Радно мјесто:             1. Шеф службе за комуналне […]

Обавјештења

Апел грађанима

Датум објаве

Моле се суграђани да не одлажу смеће поред контејнера и око клупа. ЈКП Комил је очистио ову локацију и надамо се да се у наредном периоду неће стварати дивље депоније на мјестима која су предвиђена као одмаралишта и излетишта.

Вијести

ЈАВНИ КОНКУРС за пријем радника у радни однос

Датум објаве

На основу члана 10. Закона о јавним предузећима Републике Српске (Сл. гласник РС 75/04, 78/11) те члана 24. Статута Јавног комуналног предузећа „Комил“ д.о.о. Источна Илиџа, в.д. директора расписује ЈАВНИ КОНКУРС за пријем радника у радни однос уз обавезан пробни рад од 6 (шест) мјесеци са могућношћу пријема у стални радни однос I – Радно […]

Вијести

Наставак радова на објекту ЈКП Комил

Датум објаве

Настављају се радови на објекту ЈКП комил. Предузеће ће имати властите просторије са гаражама за радна возила и паркинг простором. Планирани завршетак ове фазе радова је крај октобра. Изградња објекта је финансирана властитим средствима, средствима општине Источна Илиџа и помоћи града Источно Сарајево.

Обавјештења

Апел грађанима Источне Илиџе – опрезнo приликом бацања запаљивог отпада у контејнере

Датум објаве

Јавно комунално предузеће „Комил“ апелује на грађане да приликом уређења својих имања и кућа воде рачуна о бацању запаљивог материјала у контејнере.

Вијести

Почела акција прољећног чишћења Источне Илиџе

Датум објаве

У организацији Одјељења за просторно уређење и стамбено-комуналне послове Општине Источна Илиџа, Јавног комуналног предузећа „Комил“ и Омладинске задруге „Партнерство“ 14. априла је отпочела акција прољећног чишћења и уређења подручја ове општине.

Обавјештења

Акција прољећног чишћења општине Источна Илиџа

Датум објаве

Одјељење за Просторно уређење и стамбено-комуналне послове општине Источна Илиџа у сарадњи са Јавним Комуналним предузећем „Комил“ и Омладинском задругом „Партнерство“ од 14. априла до 14. маја 2019. године организује прољећно чишћење и уређење Општине.