Вијести

Конкурс за пријем радника у радни однос на неодређено вријеме

Датум објаве

На основу члана 10. Закона о јавним предузећима Републике Српске (Сл. гласник РС 75/04, 78/11) те члана 32. Статута Јавног комуналног предузећа „Комил“ а.д. Источна Илиџа, в.д. директора расписује: К О Н К У Р С за пријем радника у радни однос на неодређено вријеме I – Радно мјесто:             1. Шеф службе за комуналне […]

Обавјештења

Апел грађанима

Датум објаве

Моле се суграђани да не одлажу смеће поред контејнера и око клупа. ЈКП Комил је очистио ову локацију и надамо се да се у наредном периоду неће стварати дивље депоније на мјестима која су предвиђена као одмаралишта и излетишта.

Вијести

ЈАВНИ КОНКУРС за пријем радника у радни однос

Датум објаве

На основу члана 10. Закона о јавним предузећима Републике Српске (Сл. гласник РС 75/04, 78/11) те члана 24. Статута Јавног комуналног предузећа „Комил“ д.о.о. Источна Илиџа, в.д. директора расписује ЈАВНИ КОНКУРС за пријем радника у радни однос уз обавезан пробни рад од 6 (шест) мјесеци са могућношћу пријема у стални радни однос I – Радно […]

Вијести

Наставак радова на објекту ЈКП Комил

Датум објаве

Настављају се радови на објекту ЈКП комил. Предузеће ће имати властите просторије са гаражама за радна возила и паркинг простором. Планирани завршетак ове фазе радова је крај октобра. Изградња објекта је финансирана властитим средствима, средствима општине Источна Илиџа и помоћи града Источно Сарајево.

Обавјештења

Апел грађанима Источне Илиџе – опрезнo приликом бацања запаљивог отпада у контејнере

Датум објаве

Јавно комунално предузеће „Комил“ апелује на грађане да приликом уређења својих имања и кућа воде рачуна о бацању запаљивог материјала у контејнере.

Вијести

Почела акција прољећног чишћења Источне Илиџе

Датум објаве

У организацији Одјељења за просторно уређење и стамбено-комуналне послове Општине Источна Илиџа, Јавног комуналног предузећа „Комил“ и Омладинске задруге „Партнерство“ 14. априла је отпочела акција прољећног чишћења и уређења подручја ове општине.

Обавјештења

Акција прољећног чишћења општине Источна Илиџа

Датум објаве

Одјељење за Просторно уређење и стамбено-комуналне послове општине Источна Илиџа у сарадњи са Јавним Комуналним предузећем „Комил“ и Омладинском задругом „Партнерство“ од 14. априла до 14. маја 2019. године организује прољећно чишћење и уређење Општине.